Ташева обговорила співпрацю з послом Індонезії в Україні

Ташева обговорила співпрацю з послом Індонезії в Україні

Фото
Укрінформ
Постійна представниця Президента України в АРК Таміла Ташева обговорила з послом Індонезії в Україні Арієфом Мухаммадом Бaсаламахом співпрацю на рівні експертів, зокрема проведення спільних заходів з питань, пов'язаних з продовольчою безпекою, релігійною тематикою.

Про це повідомляє Представництво Президента України в АРК у Фейсбуці передає Укрінформ.

"Постійна представниця звернула увагу на можливість розвитку співпраці на експертному рівні, зокрема, проведення спільних заходів із залученням індонезійських аналітичних центрів та експертів з питань, пов'язаних з продовольчою безпекою, релігійною тематикою", - йдеться у повідомленні.

Ташева наголосила на важливості деокупації та реінтеграції Криму в контексті реалізації Формули миру, підкреслила звʼязок її імплементації, зокрема, в частині продовольчої безпеки з розблокуванням Чорного моря та українських портів, та закликала всіляко підтримувати ініціативу Президента України Володимира Зеленського, спрямовану на встановлення стабільного та справедливого миру. Крім того, вона запросила Індонезію до більш активної участі в Кримській платформі на різних рівнях.

Постійна представниця Президента в Криму також подякувала Індонезії за гуманітарну підтримку України.

Своєю чергою посол Індонезії запевнив у незмінній позиції Індонезії щодо підтримки територіальної цілісності України та важливості дотримання норм міжнародного права.

Він також поінформував про діяльність посольства, спрямовану на розширення можливостей для співробітництва між обома країнами, зокрема, в контексті політичної, економічної, культурної та освітньої сфер.

Читайте також: Окупанти хочуть видавати громадянство кримчанам, які народилися на півострові до анексії - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, українська делегація на чолі з постійним представником Президента в АР Крим Тамілою Ташевою торік здійснила візит до Індії, Малайзії та Республіки Індонезія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-