«Планова інформаційна робота»: у ГУР прокоментували появу звернення Зеленського на кримському ТБ

«Планова інформаційна робота»: у ГУР прокоментували появу звернення Зеленського на кримському ТБ

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму ввечері 29 листопада показали по телебаченню трансляцію звернення Президента України Володимира Зеленського. У ГУР повідомили, що це - планова інформаційна робота на півострові.

Про це повідомляє "Суспільне" із посиланням на джерела в українських спецслужбах, передає Укрінформ.

"Трансляція звернення Зеленського на кримському телебаченні - це планова інформаційна робота Головного управління розвідки МОУ на українському півострові", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що замість російських каналів було показано звернення Президента України Володимира Зеленського від 24 жовтня після саміту "Кримської платформи".

Читайте також: У Підмосков'ї внаслідок спецоперації був паралізований рух поїздів на двох ділянках - ГУР

У ньому глава держави, серед іншого, звертався до кримчан: "Всі ви відчуваєте, що російська присутність на нашій землі не назавжди. Я це знаю. Україна поверне свою територію, своїх людей".

Водночас радник призначеного РФ "голови" тимчасово окупованого півострова Олег Крючков заявив про злам місцевих інтернет-провайдерів. "Зламано низку кримських інтернет-провайдерів. Технічні служби працюють. Найближчим часом усі проблеми буде усунено" – написав він.

Читайте також: У ГУР заявляють про зростання рівня соціальної напруженості у Росії

Зазначається, що на російських каналах показали не лише Зеленського, а й транслювали ролики зі зверненнями головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного та керівника ГУР Кирила Буданова.

Раніше Укрінформ повідомляв, що в ефірі кількох кабельних телеканалів у тимчасово окупованому Росією Криму показали ролик Міноборони України про те, що Україна розпочне контрнаступ без повідомлення про це.

Фото: Суспільне Крим

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-