Партизани закликали російських солдатів у Криму приєднатися до руху опору

Партизани закликали російських солдатів у Криму приєднатися до руху опору

Укрінформ
Українські партизани закликали солдатів РФ у тимчасово окупованому Криму приєднатися до руху опору та висловили готовність платити їм за це зарплату.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Дуже важливе звернення до солдатів термінової служби ЗС РФ в окупованому Криму! Рух "АТЕШ" готовий заплатити зарплату Кримським строковикам за роботу в інтересах руху опору", - йдеться у повідомленні.

Партизани закликали солдатів термінової служби з Криму приєднатися в ряди свого руху. "У цей критичний момент для ЗС РФ, коли вони несуть серйозні втрати на фронті, але продовжують використовувати Крим для своїх злочинних діянь, ти можеш зіграти ключову роль. Від твоїх рішучих дій залежить багато що", - написали партизани.

В “АТЕШ” повідомили, що особливо цікавлять солдати строкової служби кримського походження з 810 окремої бригади морської піхоти, 126 окремої бригади берегової оборони та інших бригад, які входять до складу 22 армійського корпусу.

Читайте також: У Криму партизани зафіксували нові вогневі точки окупантів

"Ми готові винагородити ваше сміливе рішення, надавши паралельну (додаткову) зарплату за роботу в інтересах нашого руху. Приєднуйтеся до нас, і разом ми зможемо повалити окупантів, відновити справедливість і повернути свободу українському Криму", - наголосили партизани.

Раніше Укрінформ повідомляв, що партизани фіксують регулярне відключення інтернету в тимчасово окупованому Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-