Викрадений офіцер запасу ВМС України Кисельов перебуває у «Владимирському централі»

Викрадений офіцер запасу ВМС України Кисельов перебуває у «Владимирському централі»

Укрінформ
Засуджений підконтрольним Росії судом у тимчасово окупованому Криму офіцер запасу ВМС України Олексій Кисельов перебуває в камері в’язниці №2 Владимирської області РФ, відомої як «Владимирський централ».

Про це повідомляє "Радіо свобода", передає Укрінформ.

Зазначається, що родичам політв'язня вдалося отримати коротке повідомлення, в якому Кисельов підтвердив, що справді перебуває там.

Раніше Кисельов утримувався у СІЗО-2 у Сімферополі. За словами родичів, 18 вересня Кисельова вивезли із Сімферополя, а вже 21 вересня – із російського Краснодара. Повідомлялося, що Кисельова етапували до в’язниці №2 Владимирської області РФ.

Як повідомлялося, Олексія Кисельова затримали в Генічеську 22 липня 2022 року. ФСБ звинуватила його в тому, що він нібито готував людей з «батальйону Номана Челебіджихана» для диверсії та морської блокади Криму.

Читайте також: Політв'язню Олексію Кисельову окупанти під час тортур зламали руку

Кисельова тримали у Сімферопольському СІЗО, де він оголошував голодування через те, що йому не надавали медичної допомоги.

Як повідомляв Укрінформ, засудженого росіянами до 8 років і 6 місяців позбавлення волі колишнього капітана ВМС України Олексія Кисельова вивезли з тимчасово окупованого Криму в Росію по етапу.

Фото: crimean-process.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-