Рух спротиву в Криму зростає з кожним днем - представництво Президента в АРК

Рух спротиву в Криму зростає з кожним днем - представництво Президента в АРК

Укрінформ
Рух спротиву у тимчасово окупованому Криму зростає з кожним днем. Жителі півострова своїми вчинками показують росіянам, що Крим продовжує боротись за свою свободу разом з усією Україною.

Про це повідомляє представництво Президента України в АРК у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Рух спротиву в окупованому Криму зростає з кожним днем. Крим б‘ється і продовжує боротись за свою свободу разом з усією Україною", - йдеться у повідомленні. 

Так, житель Євпаторії вмикає на максимальну гучність гімн України в своєму приміщенні після кожного попадання по стратегічних об'єктах окупантів, а також слухає українську музику та новини, чим неймовірно дратує сусідів-колаборантів та рашистів. 

У представництві додали, що свій протест діям РФ висловив й чоловік з міста Джанкой. Він доводив окупантам в соцмережах, що Крим - це Україна та критикував колаборантів. За це окупанти увірвались в його квартиру та змусили записати відео з “вибаченням”.

Також чоловік, який штовхав ногою російський прапор та був звинувачений окупантами в “дискредитації російської армії”, тепер обмалював окупаційні об’єкти інфраструктури синьо-жовтими кольорами. За це окупанти звинуватили чоловіка у вандалізмі.

Зазначається, що "кримські бойові чайки зробили цілий ряд розвідувальних вилазок, а також доклались до чисельних вибухів у окупованому Криму цього тижня та події в штабі Чорноморського флоту РФ, а також у Джанкої, Балаклаві, на мисі Фіолент та Бахчисараї. А ще вони на відмінно відпрацювали по автівці військового у Джанкої".

Читайте також: У Криму росіяни замальовують проукраїнські графітіактивісти

Повідомляється, що "рух опору "1918" запропонував 10 тисяч доларів в крипті за знищення памʼятника Стрємоусову та надання відповідних доказів".

В представництві наголосили, що активісти руху “Жовта стрічка” кожного дня доводять окупантам, що Крим - це Україна. Вони повторно зламали конференцію Донецького університету і ввімкнули гімн України під час лекції з історії РФ. А активісти руху “АТЕШ” заявили, що допомогли в завданні удару по аеропорту “Саки”, виявили місце розташування військової техніки у населеному пункті “Азовське”, базу палива поблизу Сімферополя та Севастополя, а також зенітну установку в Севастополі.

Раніше повідомлялося, що у Криму загарбники звинуватили 514 жителів за «дискредитацію російської армії».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-