Командувач Чорноморського флоту РФ і 33 офіцери загинули від удару по штабу - ССО

Командувач Чорноморського флоту РФ і 33 офіцери загинули від удару по штабу - ССО

Укрінформ
Після ураження штабу Чорноморського флоту Росії у тимчасово окупованому Севастополі загинули 34 російські офіцери, серед них командувач ЧФ РФ.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляють Сили спеціальних операцій Збройних сил України.

В ССО надали оновлену інформацію по втратах ворога в результаті проведення спецоперації зі знищення великого десантого корабля "Мінськ" і штабу ЧФ РФ.

"Враховуючи факт, що ВДК "Мінськ" мав на наступний день вийти на бойове чергування, особовий склад був присутній на ВДК. Безповоротні втрати склали 62 окупанти", - ідеться в повідомленні.

"Після ураження штабу ЧФ РФ загинуло 34 офіцери, серед них командувач ЧФ РФ. Ще 105 окупантів було поранено. Будівля штабу не підлягає відновленню", - наголосили у ССО.

Читайте також: Удар по штабу ЧФ Росії: у ЗМІ з’явилась світлина ракети за декілька секунд до влучання

Як повідомляв Укрінформ, в Управлінні стратегічних комунікацій Апарату головнокомандувача ЗСУ підтвердили, що 22 вересня близько 12.00 Сили оборони завдали успішного удару по штабу командування Чорноморського флоту РФ у тимчасово окупованому Севастополі.

Читайте також: Командувач Повітряних сил - про вибухи в Севастополі: Ми ж обіцяли, що «далі буде»

22 вересня командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук, коментуючи вибухи у тимчасово окупованому Криму, подякував льотчикам Повітряних сил України і заявив, що Севастополь – місто Військово-морських сил ЗСУ.

Командувачем ЧФ Росії, згідно з указом президента РФ Володимира Путіна, від 14 вересня 2022 року, є Віктор Соколов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-