Чубаров - про удари в Севастополі: Росіянам вчергове нагадали, що настав час тікати з Криму

Чубаров - про удари в Севастополі: Росіянам вчергове нагадали, що настав час тікати з Криму

Укрінформ
Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров прокоментував останні події у тимчасово окупованому Севастополі, внаслідок яких було вражено десантний корабель і підводний човен РФ.

Про це голова Меджлісу кримськотатарського народу написав на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Точні та ефективні удари по військових об'єктах у Севастополі є, до всього іншого, черговим нагадуванням одному мільйону російських варварів, які незаконно оселилися в окупованому Криму, про те, що настав час їм тікати з Криму", - йдеться у повідомленні.

Також Чубаров нагадав, що "Керченський міст може бути знесений у будь-який момент". "На поромну переправу надії особливої ​​не повинно бути, оскільки пороми є ще легшою здобиччю, ніж незаконно збудований міст", - зазначив він.

Читайте також: ГУР підтверджує пошкодження десантного корабля та підводного човна у Севастополі

"Не випробовуйте долю, орки!", - закликав Чубаров.

Як повідомлялося, у тимчасово окупованому Севастополі вночі пролунали потужні вибухи. У Міністерстві оборони РФ заявили про атаку крилатими ракетами на судноремонтний завод ім. Орджонікідзе, внаслідок якої пошкоджені два кораблі.

Читайте також: Командувач Повітряних сил подякував українським пілотам за бойову роботу у Севастополі

У ГУР підтвердили, що у тимчасово окупованому Севастополі внаслідок ударів уражено великий десантний корабель і підводний човен РФ.

Раніше Рефат Чубаров заявив, що підштовхнути Росію до здійснення «жесту доброї волі» в тимчасово окупованому Криму і виведення військ може сукупність ряду факторів. Це і ефективні удари по військових об’єктах ворога, і перекриття транспортного коридору з Росії через тимчасово захоплені українські міста, а також дестабілізація ситуації у самій Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-