Відпочивальників у Криму цьогоріч поменшало удвічі - Данілов

Відпочивальників у Криму цьогоріч поменшало удвічі - Данілов

Укрінформ
Відпочивальників у Криму у цьому році поменшало на 54% у порівнянні з минулим роком.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» поінформував секретар РНБО Олексій Данілов, відповідаючи на питання про настрої росіян у тимчасово окупованому Криму, передає кореспондент Укрінформу.

«Насправді інформаційна блокада, яка була влаштована росіянами безпосередньо для росіян, періодично проривається. Те, що є на території Криму, ті події, які там є, вони доходять до громадян РФ. Я хочу зауважити, що по тих даних, якими ми володіємо, на 54% зменшилася кількість відвідуючих Кримський півострів порівняно з минулим роком», - заявив він.

За його словами, це свідчить про те, що росіяни розуміють, що відбувається у Криму, і про те, що не так багато вже є і бажаючих їхати відпочивати у так званий «їхній Крим».

«Бо Крим точно буде наш, і ніякого відношення до РФ він мати не буде. І ми готуємося всіма силами, щоб це сталося якомога скорше», - запевнив Данілов.

Читайте також: Данілов – про вибух у порту Туреччини: Треба дочекатися офіційної позиції Анкари

Як повідомлялося, у Збройних силах України підтвердили ураження двох мостів - Чонгарського та Генічеського, на межі тимчасово захопленої території Херсонської області та АР Крим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-