Зеленський провів робочу нараду щодо деокупації та реінтеграції Криму

Зеленський провів робочу нараду щодо деокупації та реінтеграції Криму

Укрінформ
У середу, 26 липня, під головуванням Президента Володимира Зеленського відбулася робоча нарада з питань деокупації та реінтеграції Криму.

Про це розповіла віцепрем’єр-міністерка - міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук в ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє Укрінформ.

«Якраз сьогодні відбувалася робоча нарада за керівництва Президента України щодо деокупації і реінтеграції Криму», - зазначила вона.

Читайте також: На інтерактивній мапі військових об’єктів росіян у Криму вже позначені понад 60 ударів

За її словами, серед питань наради було розглянуто формування кадрового резерву, у тому числі перекваліфікація спеціалістів, необхідних для роботи після звільнення Кримського півострова від російських загарбників.

Верещук також звернулася до гуманітарних і волонтерських організацій з проханням сформувати свої кадрові резерви, які були б «готові поїхати до українського Криму разом з державною українською владою і допомагати відновлювати державність на цій території».

Як повідомлялося, РНБО може презентувати оновлену Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованого Криму до Кримської платформи, проведення якої заплановане на серпень.

Фото ілюстративне, ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-