Ташева закликала створити в парламенті Австрії міжфракційне об’єднання «Кримська платформа»

Ташева закликала створити в парламенті Австрії міжфракційне об’єднання «Кримська платформа»

Укрінформ
Постійна представниця Президента України в АР Крим Таміла Ташева зустрілася в Одесі з делегацією австрійських парламентаріїв та закликала створити в їхньому парламенті міжфракційне об’єднання “Кримська платформа”.

Про це повідомляє пресслужба Представництва Президента в АРК, передає Укрінформ.

Учасники зустрічі обговорили актуальну ситуацію в тимчасово окупованому Криму та те, як вона змінилася після початку повномасштабного вторгнення, а також майбутні заходи у рамках Кримської платформи, які відбудуться цьогоріч.

"Зрештою, Таміла Ташева закликала делегатів створити в їхньому парламенті міжфракційне об’єднання “Кримська платформа” або відповідну підгрупу у рамках парламентської "групи дружби" Україна-Австрія", - повідомляє пресслужба Представництва.

Зазначається, що до складу делегації увійшли голова Депутатської групи Національної ради з міжпарламентських зв’язків з Україною і член оборонного комітету Хельмут Брандштеттер, заступник голови Комітету з прав людини Гаральд Трох, заступник голови Комітету з питань Конституції Вольфґанг Ґерстль, політологиня та заступниця голови Комітету з прав людини Ева Ернст-Дзідзіч, посол Австрії в Україна Арад Бенкьо та інші дипломати і співробітники посольства.

Читайте також: Ташева: Деокупація Криму - єдиний дієвий шлях захистити права корінних народів

Від Представництва у зустрічі взяли участь керівниця Служби забезпечення Кримської платформи Марія Томак і головний консультант Служби Іван Дагаєв.

Як повідомляв Укрінформ, на базі Національної агенції з питань державної служби запрацює проєкт для підготовки кадрів публічної влади в деокупованому Криму.

Фото: ppu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-