Ворог активізувався на  Куп'янсько-Лиманському напрямку — за добу 11 боєзіткнень

Ворог активізувався на Куп'янсько-Лиманському напрямку — за добу 11 боєзіткнень

Укрінформ
На Куп'янсько-Лиманському Сили оборони ліквідували 58 окупантів, 98 зазнали поранень, також було знищено низку ворожої техніки ворога.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, передає Укрінформ.

"Ворог там активізувався, 11 боєзіткнень за цю добу відбулося, 632 артудари. Ми відбили всі атаки ворога, нанесли йому втрати - 58 окупантів було знищено, 94 зазнали поранень, двоє потрапили до полону. Знищено 7 танків, два міноменти, протитанкову гармату "Рапіра" , дрон-камікадзе "Ланцет", 11 автомобілів", - розповів Череватий.

Він додав, що на цьому напрямку ворог намагається атакувати вже тривалий час, але особливих досягнень не має, попри те, що було анонсовано "великий наступ".

"Можна сказати, що він завершується, і звівся до спроб вести атакувальні дії на двох напрямках - Бахмутському і Куп'янсько-Лиманському в нашій операційній зоні. Бахмут, ми бачимо, в силу потужних втрат вони змушені перегруповуватися, замінювати угрупування військ. На Куп'янсько-Лиманському напрямку також спроби атакувати, ніяких суттєвих просувань, отримали потужні втрати. І все це зводиться до виснаження ворога і вибиття його військового потенціалу", - наголосив Череватий.

Читайте також: У Повітряних силах уточнили: вночі збили 15 російських ракет та 21 дрон

Як повідомляв Укрінформ, на Бахмутськьму напрямку українські захисники знищили 107 окупантів, 126 зазнали поранення, також було знищено низку ворожої техніки та три польових склади з боєприпасами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-