росіяни використовують всі летовища у Криму для прикриття флоту – Ігнат

росіяни використовують всі летовища у Криму для прикриття флоту – Ігнат

Укрінформ
Армія рф використовує всі летовища та військові бази в Криму для застосування авіації та прикриття нею чорноморського угрупування. Авіація завдає ударів керованими авіабомбами і авіаційними ракетами з території ТОТ Криму по підконтрольній Україні території.

Про це під час брифінгу в медіацентрі Україна - Укрінформ повідомив речник повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

«Вони використовують усі летовища, які є в нашому окупованому півострові. Ми знаємо, що наша база Бельбек та інші застосовуються російською авіацією – літаками та гелікоптерами. Постійно вони здійснюють звідти зльоти, вони контролюють, прикривають з повітря чорноморське угруповання, яке там є, ці кораблі Чорноморського флоту, постійно завдають звідти ударів і керованими авіабомбами та керованими авіаційними ракетами», - повідомив Ігнат.

Читайте також: росію потрібно змусити до «кримського жесту доброї волі» – ГУР

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 24 квітня у Севастополі пролунали вибухи. Окупаційна «влада» Севастополя заявила, що місто атакували надводні дрони.

29 квітня близько 5 години ранку виникла пожежа на нафтобазі у Севастополі. Загарбники заявили, що нафтобазу атакував безпілотник ЗСУ. Пожежі на нафтобазі, що виникла після ймовірного удару безпілотника, було присвоєно найвищий рівень складності.

Читайте також: росія щодня випускає по Україні майже 20 керованих авіабомб – Ігнат

У понеділок, 1 травня, в окупованому Криму пролунало декілька вибухів. Повідомляють про атаку півострова безпілотниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-