Для реінтеграції Криму важливо розбивати російські міфи - Ткаченко

Для реінтеграції Криму важливо розбивати російські міфи - Ткаченко

Укрінформ
Для реінтеграції Криму необхідно розбивати російські міфи про український півострів та повертати людей в український контекст як усередині країни, так і на міжнародній арені.

Про це міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко написав у Фейсбуці за підсумками форуму «Крим Wave», передає Укрінформ.

"Дуже скоро український прапор знову майорітиме над територією Криму. І важливо вже сьогодні мати деталізовані плани повернення головної цінності – наших людей, які вже дев’ять років виживають в умовах окупації та закритого пропагандистського інфопростору", - написав Ткаченко.

Він зазначив, що під час однієї з панельних дискусій форуму торкнулись теми мовної та культурної реінтеграції Криму. "У сфері інформаційної політики маємо розбивати російські міфи про український півострів та повертати наших людей в український контекст, як всередині країни так і на міжнародній арені. Спільні міжнародні проєкти, мистецькі обміни, представлення українського культурного розмаїття всередині країни та зовні – це незворотна реінтеграція нашого Криму", - додав міністр..

Читайте також: У процесах реінтеграції Криму має брати активну участь молодь – Корнієнко

Як повідомлялося, у Києві відбувся молодіжний форум «Крим Wave», який організований «ЗеМолодіжкою» за участі Представництва Президента України в АР Крим та проєктно-освітньої платформи Q-hub.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-