У Судаку окупанти затримали кримського татарина та його дружину, «шиють» підрив залізниці

У Судаку окупанти затримали кримського татарина та його дружину, «шиють» підрив залізниці

Укрінформ
У місті Судак тимчасово окупованого Криму учора ввечері, 6 березня, озброєні люди скоїли напад на будинок кримського татарина Муртазаєва Едема, в результаті чого чоловіка та його дружину вивезли у невідомому напрямку. Муртазаєва підозрюють у підриві залізниці.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передає Укрінформ.

«Озброєні люди скоїли напад на будинок кримського татарина Муртазаєва Едема, який знаходиться в житловому масиві Ян'и Маале (Судак). Незабаром нападники силою посадили господаря будинку Муртазаєва Едема та його дружину в машину і вивезли у невідомому напрямку», - написав Чубаров.

За його словами, вторгнення російських карателів до будинку Муртазаєва Едема та подальші їхні дії в будинку зафіксували камери відеоспостереження.

Як зазначається, Едему Муртазаєву висунуто звинувачення за частиною 1 статті 281 кк росії "Сприяння диверсійної діяльності". Його підозрюють у підриві та пошкодженні залізниці у районі села Поштове Бахчисарайського району.

Читайте також: Лубінець: росія незаконно утримує 180 політв’язнів, більшість із них - кримські татари

Як повідомлялося, 24 лютого у Бахчисарайському районі тимчасово окупованого Криму, неподалік від села Поштове, невідомі пошкодили залізничне полотно.

28 лютого фсб провела обшук у будинку кримських татар Джемілових у селі Приємне побачення під Сімферополем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-