росіянам у Криму не допоможуть ані окопи, ані бетонні пірамідки - Чийгоз

росіянам у Криму не допоможуть ані окопи, ані бетонні пірамідки - Чийгоз

Укрінформ
Серед російських загарбників у Криму панує атмосфера паніки і деморалізації, вони вирішили копати окопи на півострові, однак це їм не допоможе: як тільки ЗСУ наблизиться до Чонгару, окупантам і колаборантам доведеться втікати.

Таку думку висловив в ефірі телемарафону заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України Ахтем Чийгоз, передає Укрінформ.

"З березня минулого року атмосфера паніки, страху і деморалізації набрала таких обертів, що ці окопи... або в Криму є оголошення, де вони пишуть, листи, в яких вони пропонують за гроші копати окопи... Це каже про те, що вони вже готуються до того, що треба буде виїжджати з Криму. Тому що всі розуміють, що окопи і ці пірамідки бетонні не допоможуть", - сказав Чийгоз.

Він висловив переконання, що стратегія, за якої Крим можна буде звільнити тільки військовим шляхом - це правильний вибір.

Водночас Ахтем Чийгоз застеріг усіх кримчан, громадян України і закликав їх бути обережними і триматися подалі від так званих "добровільних дружин", які створюють окупанти, побоюючись активізації проукраїнського руху в Криму.

"Я вже звернувся до наших співвітчизників у Криму, сказав, щоб були дуже обережні, бо перше завдання цих дружин буде вихоплювати на вулицях, десь у кафе, в публічних місцях молодь і тягнути їх до мобілізації. В Криму дуже серйозно ситуація змінилася в тому плані, що всі зараз знають, що військовий шлях - реальний", - додав заступник голови Меджлісу.

Читайте також: Чийгоз про вибухи на військових об’єктах рф в Криму: Треба далі довбати

Він наголосив, що як тільки ЗСУ почне підходити до Чонгару, більшості колаборантів і зрадників уже не буде в Криму, вони втечуть. За його словами, з квітня минулого року Аксьонов, Константінов та інші колаборанти вивезли свої родини в Сочі.

Ахтем Чийгоз додав, що для нього війна триває вже 9 років і висловив сподівання, що цього року ми зайдемо в Крим.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово окупованому Сімферополі загарбники через побоювання активізації проукраїнського руху почали створювати так звані «добровільні дружини». Їхнім завданням має бути виявлення коригувальників та диверсантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-