У Криму щодня розбивається російський міф про «всесильне ППО» - Ташева

У Криму щодня розбивається російський міф про «всесильне ППО» - Ташева

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму щодня розбивається російський міф про їх «всесильне ППО».

Про це під час брифінгу повідомила постійна представниця Президента України в АРК Таміла Ташева, передає кореспондент Укрінформу.

«Спершу зруйнувався російський наратив про «россия в Криму навсегда», потім розтанув наратив про "Крим як найбезпечніший для росіян регіон". А нині щодня розбиваються російські міфи про всесильне ППО та «мы защитим Крым». Цікавими є коментарі самих росіян, наприклад, у білгороді, які зазначають: «такое чувство, что ПВО существует только в Крыму и то виртуально», - зазначила Ташева.

Відео: ОП

Вона додала, що повідомлення зі словами «ПВО поразило все цели» публікуються окупаційними медіа в Криму швидше, аніж звучить сигнал повітряної тривоги.

«Так звана робота ППО, яку чує весь населений пункт, чарівним чином стає пожежею чи вибухом газового балона. А детонація боєкомплектів – детонацією збитого невідомого об'єкта. Якщо в мережі з'являється фото з доказом протилежного, їх видаляють, а авторів звинувачують у дискредитації росармії», - додала представниця Президента.

Читайте також: У Севастополі пролунали вибухи біля аеродрому «Бельбек» - ЗМІ

За її словами, керівники окупаційних адміністрацій Криму намагаються зображати мирний час, тому знімають відео про ремонти під'їздів тощо.

«Однак напруження зростає навіть серед самих окупантів. Уже почалися сварки, звільнення та запроторення одне одного у їхні ж окупаційні СІЗО. Тут можу сказати: нічого дивного, бо на тих, хто продався окупантам, інша доля не чекає», - сказала Ташева.

Як повідомляв Укрінформ, вчора, 10 січня, у небі над тимчасово окупованими Сімферополем та Севастополем зафіксували роботу ППО окупантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-