Успішні дії ЗСУ змусили росіян додатково посилювати оборону тимчасово окупованого Криму – Громов

Успішні дії ЗСУ змусили росіян додатково посилювати оборону тимчасово окупованого Криму – Громов

Укрінформ
Успішні дії Сил оборони України на півдні держави, а також у Чорноморській зоні, змусили росіян вживати додаткових заходів із посилення оборони тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь.

Про це заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Громов заявив на брифінгу в Military Media Center, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Успішні дії Сил оборони України на півдні нашої держави, а також у Чорноморській зоні, змусили противника вживати додаткових заходів із посилення оборони тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь», - зазначив він.

Громов уточнив, що в межах посилення оборони на території Кримського півострова триває нарощення системи інженерних загороджень та встановлення фортифікаційних споруд.

Окрім цього, за його словами, на аеродромах Бельбек, Гвардійське та Саки здійснено розгортання засобів радіоелектронної боротьби для протидії крилатим ракетам та ударним безпілотним апаратам.

Крім того, збільшена інтенсивність протидиверсійних обльотів морського узбережжя та польотів розвідувальних літаків і морської авіації противника, а також посилені протидиверсійні заходи в бухтах тимчасово окупованого Севастополя.

Читайте також: рф вивозить до Криму частину захоплених українських цивільних

Раніше Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляло, що росіяни в тимчасово окупованому Криму намагаються додатково укріпити берегову лінію, побоюючись висадки українського десанту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-