Кримчанину, який кинув «коктейль Молотова» в адміністрацію окупантів, дали три роки колонії

Кримчанину, який кинув «коктейль Молотова» в адміністрацію окупантів, дали три роки колонії

Укрінформ
Кримський «суд» засудив 25-річного кримчанина Азіза Фейзуллаєва до трьох років колонії за обвинуваченням у кидку «коктейлю Молотова» у приміщення російської адміністрації села Пушкіно Совєтського району.

Як передає Укрінформ, про це повідомляють «Крим. Реалії».

«Вирок» Азізу Файзуллаєву виніс підконтрольний росії «совєтський районний суд Криму». Його обвинуватили в тому, що він нібито виготовив коктейлі «Молотова» і на початку червня кинув їх уночі у вікно «адміністрації» села Пушкіно. В результаті, як повідомляється, спалахнула депутатська кімната.

Фейзуллаєву присудили позбавлення волі строком на три роки з відбуванням покарання у виправній колонії загального режиму, а також штраф у розмірі 700 тисяч рублів.

Як повідомлялося, 8 червня у Криму затримали жителя Совєтського району, підозрюваного у кидку «коктейлів Молотова» у будівлі адміністрації села Пушкіно. Він повідомив, що зробив це на знак протесту проти повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Читайте також: Окупанти засудили кримського татарина з Херсонщини до 8,5 року колонії

Як повідомляв Укрінформ, у травні в Криму окупанти затримали художника Богдана Зізу, який облив синіми та жовтими фарбами "адміністрацію" Євпаторії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-