Кримський міст перестане існувати після деокупації півострова – Буданов

Кримський міст перестане існувати після деокупації півострова – Буданов

Укрінформ
Кримський міст перестане існувати після повернення Криму, адже ця транспортна артерія нікому не потрібна.

Про це очільник ГУР Міноборони Кирило Буданов казав в інтерв'ю Українській правді, передає Укрінформ

"Коли повернеться Крим, цей міст перестане існувати. Ця транспортна артерія насправді нікому не потрібна. Кримський міст зазнав дуже сильних руйнувань. Крейсер "Москва" пішов на дно, Кримський міст фактично теж. Це все знаки, які говорять про те, що не так уже й довго цьому режиму залишилося", - сказав Буданов.

Відповідаючи за запитання щодо звинувачення ГУР у підриві, мосту зокрема, що Буданов особисто причетний до цього, головний розвідник відповів, що ставиться до цього не до кінця серйозно.

"Точно не згадаю назву, але одне з найбільших друкованих видань комуністичної партії Китаю опублікувало статтю про те, що Росія звинувачує в цьому Україну з дуже високим рівнем скепсису у цих звинуваченнях. А треба розуміти, що те, що надруковано у виданні компартії Китаю, узгоджено зі всіма, тобто це офіційна позиція. І вони так легенько наштовхнули на думку, що, в принципі, Росія полюбляє схожі речі робити сама, щоб когось в чомусь звинуватити і потім нібито розв'язати собі руки", наголосив він.

За словами Буданова, це офіційне видання, яке пов'язане з вищим військово-політичним керівництвом Китаю. "Якщо навіть вони сумніваються в цьому, то робіть висновки самі", - зауважив він.

Читайте також: рф готується оборонятися в Херсоні, а не виходити з нього – розвідка

Як повідомлялося, вранці 8 жовтня на Керченському мосту, що з'єднує росію та тимчасово окупований Крим, зафіксували вибух і пожежу. На залізничній частині мосту згорів вантажний поїзд, на автомобільній - обвалилася частина дорожнього полотна.

Радник глави Офісу Президента України Михайло Подоляк назвав пожежу та руйнування Керченського мосту проявом конфлікту між фсб/приватними військовими компаніями та міноборони/генеральним штабом росії.

Фото: ГУР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-