На переправу через Керченську протоку чекають до трьох діб - стоять кілометрові черги

На переправу через Керченську протоку чекають до трьох діб - стоять кілометрові черги

Укрінформ
Аби скористатися поромною переправою через Керченську протоку, можна простояти в черзі до трьох діб.

Як передає Укрінформ, про це повідомило у Фейсбуці представництво Президента України в Автономній Республіці Крим.

«Кілометрові черги на поромну переправу та до самого “кримського мосту” не закінчуються, люди іноді чекають близько трьох діб, щоб дістатися до іншого берегу Керченської протоки. У цих чергах стоять і вантажівки з медикаментами для кримських аптек, де вже відчувається нестача ліків», - йдеться в дописі.

Читайте також: До Криму перекинули мобілізованих із Пензи і Башкортостана, аби відправити їх на війну

Окрім того, наголошують у відомстві, після вибухів на незаконному “кримському мосту” окупаційні медіа намагаються приборкати хвилю обурення та страху в суспільстві. Тому з'явилися заяви окупаційних «адміністрацій» про посилення охорони мосту, перевірку роботи переправи, про польові кухні для людей у кілометрових чергах, кадри ремонту мосту тощо. Однак, як акцентують у представництві, усе це не допомагає - реакція суспільства залишається негативною.

Як повідомлялося, одна з причин величезних черг на поромну переправу через Керченську протоку - намагання окупантів перекидати нею військові техніку.

Уранці 8 жовтня на Керченському мосту, що з'єднує росію та тимчасово окупований Крим, зафіксували вибух та пожежу. На залізничній частині мосту горів вантажний потяг, обвалилася частина дорожнього полотна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-