Розвідка закликає кримчан і надалі інформувати про важливі російські об’єкти на півострові

Розвідка закликає кримчан і надалі інформувати про важливі російські об’єкти на півострові

Укрінформ
У ГУР подякували мешканцям окупованого Криму за активне інформування та закликали й надалі передавати дані про росіян, колаборантів та пересування ворожої техніки.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у звернення до кримчан Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

“Кримчани, дякуємо за вашу активність та корисну інформацію. Пару днів тому ви всі побачили як це допомогло нам стати на один крок ближче до Перемоги!”, - йдеться в дописі.

У ГУР зазначили, що наразі необхідно, аби кримчани робили фото- та відеофіксацію соціальних негараздів: затори, черги, спроби евакуації з півострова, адже це потрібно для розуміння настроїв.

Також у розвідці просять кримчан повідомляти про точне розташування пунктів дислокації та адреси проживання окупаційних військ та місця проживання їхнього керівного складу (при цьому вказувати геоприв’язування з координатами); місця розташування та маршрути пересування військової техніки; точні дані місцевих колаборантів, які перейшли на бік ворога (адреса проживання та знаходження, геоприв’язуваня з координатами, ПІБ, посади та місце праці); дані осіб, які “співчувають” окупантам та інших прибічників окупаційної влади.

Дані слід надсилати на телефон +380969455341 (Signal, WhatsApp, Telegram), e-mail: krymbavovna@proton.me.

Також можна скористатися чатом:https://t.me/krymbavovna_chat, ботом: @krymbavovna_bot.

Як раніше заявили в розвідці, у тимчасово окупованому Севастополі російські загарбники масово мобілізують водіїв швидкої допомоги й трактористів аграрних підприємств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-