Загарбники терміново евакуюють родини з Криму та півдня України — розвідка

Загарбники терміново евакуюють родини з Криму та півдня України — розвідка

Укрінформ
Представники російської загарбницької "влади" здійснюють термінову евакуацію своїх родин з тимчасово окупованого Криму та півдня України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Успішні дії захисників України змушують так звану владу тимчасово окупованого Криму та півдня нашої держави терміново переселяти свої родини на територію рф", — ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Зеленського повідомили, що спротив окупантам серед населення Криму зростає

За даними розвідки, попри спроби росіян запевнити населення в безпечності перебування на півострові, представники загарбницької адміністрації, співробітники федеральної служби безпеки та командири деяких військових частин таємно від підлеглих намагаються продати своє житло і терміново вивезти родичів із Криму.

Читайте також: Кримчани чекають на прорив ЗСУ до Чонгара — Чубаров

Встановлено також, що окупанти заборонили укладення угод з купівлі-продажу житла, ввели обмеження на пересування кримським мостом та всіляко намагаються закрити доступ до інформації про контрнаступальні дії захисників України.

Читайте також: У Криму росіяни регулярно перекривають кримський міст і трасу «Таврида»

Як повідомляв Укрінформ, станом на 12 вересня лінія фронту на півдні України просунулася на 12 кілометрів, від російських загарбників визволені 13 населених пунктів регіону. За останні два тижні на південному напрямку знищені понад 1 800 російських військових, збиті два літаки, два гелікоптери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-