Після вибухів росіяни перенесли з Криму в Чечню чемпіонат із картингу

Після вибухів росіяни перенесли з Криму в Чечню чемпіонат із картингу

Укрінформ
Фінальний етап чемпіонату росії з картингу, який мали намір провести в окупованій Євпаторії 9-11 вересня, перенесено до столиці Чечні – Грозного.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє телеканал «Настоящее время».

Видання з'ясувало, що таке рішення було ухвалено після вибухів на військовому аеродромі Саки, розташованому приблизно за 20 кілометрів від Євпаторії.

У чемпіонаті з картингу в класі «міні» бере участь 10-річний Роман Фаассен — онук президента росії володимира путіна. Роман – син старшої доньки президента Марії Воронцової та її першого чоловіка, громадянина Нідерландів Йорріта Фаассена.

Читайте також: На карті «бавовни» у Криму вже 45 позначок

У чемпіонаті 2022 року пройшли шість із семи етапів. Роман Фаассен брав участь у 4-6 етапах, його результати за підсумками перегонів – у другому-третьому десятку. Фаассен представляє в змаганнях москву.

Читайте також: росія намагається закрити рота кримчанам – погрожує за публічну реакцію на «бавовну»

Як повідомлялося, в серпні 2022 року в різних районах Криму сталася ціла серія вибухів. Розвідки західних країн повідомляли, що внаслідок цього росія, зокрема, втратила половину літаків морської авіації чорноморського флоту.

24 лютого рф розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють і бомбардують міста та села України, вбивають мирне населення. При цьому російські зс зазнають великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-