Лінійки у школах Севастополя пройшли під наглядом росгвардії

Лінійки у школах Севастополя пройшли під наглядом росгвардії

Укрінформ
За лінійками з нагоди початку нового навчального року у школах Севастополя стежили співробітники росгвардії, поліції та охорони. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє інтернет-видання “Крим. Реалії”.

1 вересня у школах Севастополя провели лінійки з нагоди початку навчального року. За урочистостями стежили співробітники росгвардії, поліції та охорони”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що працівники поліції оглядали особисті речі учасників лінійок.

У школі №39 в Севастополі батькам запропонували спостерігати за урочистістю з даху школи. Під час заходу виносили прапори під музику російського композитора Михайла Глінки «Славься, славься, наш русский царь!»

За рішенням окупаційної влади, в лінійках брали участь лише учні перших і випускних класів. Для решти учнів провели «урок безпеки».

Читайте також: У Маріуполі російський депутат прийшов до першачків у школу з пістолетом

Семінар із безпеки окупаційна влада провела також із керівниками шкіл.

Під час таких заходів навчали, як реагувати на безпілотники, розпізнавати підозрілі предмети та людей, користуватися чат-ботом.

Зазначається, що у школах Севастополя планують провести так звані «уроки патріотизму», на яких розповідатимуть про «спецоперацію» в Україні.

Читайте також: У Маріуполі на вході до школи загарбники перевіряють дитячі рюкзаки

Як повідомляв Укрінформ, у Севастополі окупанти запустили чатбот для доносів на людей, які підтримують Україну, а також створили «центр протидії ідеології тероризму та профілактики девіантної поведінки в освітній сфері».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-