У Севастополі загарбники запустили чатбот для доносів на людей, які підтримують Україну

У Севастополі загарбники запустили чатбот для доносів на людей, які підтримують Україну

Укрінформ
У Севастополі окупанти запустили чатбот для доносів на людей, які підтримують Україну, а також створили «центр протидії ідеології тероризму та профілактики девіантної поведінки в освітній сфері».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим.

«Окупаційна адміністрація Севастополя створила так званий «центр протидії ідеології тероризму та профілактики девіантної поведінки в освітній сфері», йдеться у повідомленні.

Також у тимчасово окупованому Севастополі запустили чатбот для доносів на людей, які підтримують Україну, інформують у Представництві.

Читайте також: Загарбники продовжили у Криму «жовтий рівень» терористичної загрози до 8 вересня

Зазначається, що так звані кримські блогери останнім часом масово викладають відео та фото мешканців Криму, які підтримують Україну, з проханням ідентифікувати цих людей та в подальшому передати зазначену інформацію окупаційним спецслужбам.

Водночас підконтрольні окупантам медіаресурси розпочали інформаційний булінг будь-яких проявів підтримки України мешканцями окупованому Криму. Активно публікуються дописи з погрозами за підтримку України, викладаються фотокадри з особистих сторінок у соціальних мережах, де людину цькують, а інколи публікують назви населених пунктів та місце проживання

А в мережі продовжують з’являтися так звані "відеовибачення" від людей, які публічно висловлювалися на підтримку України, слухали українську музику чи відмовляли в обслуговуванні військових рф. Дані відео виглядають абсурдними та записаними за завчасно підготовленими сценаріями, під примусом, тиском чи навіть катуваннями, інформує Представництво.

Як повідомляв Укрінформ, за «дискредитацію» російської армії в тимчасово окупованому Криму відкрито понад 100 справ.

Читайте також: У кримському СІЗО утримують херсонця нібито за підозрою у підготовці теракту

У Криму на 10 діб заарештували діджея за демонстрацію на проєкторі української пісні «Дике поле». Чоловіка, який замовив пісню «Дике поле» у кримському караоке-барі, загарбники змусили записати так зване "відеовибачення" та присудили штраф.

Також у тимчасово окупованому Севастополі «правоохоронні органи» затримали чоловіка, який заспівав у своїй машині пісню «Ой у лузі червона калина» - затримання чоловіка провели жорстко, уклавши його обличчям вниз на асфальт. Щоб підняти «бунтівника» із землі, один із силовиків тягнув його за волосся.

В окупованому Криму знесли станцію технічного обслуговування, де відмовилися обслуговувати автомобіль військовослужбовців рф, власниками та працівниками цього СТО були кримські татари.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-