Активісти у Криму поширили листівки з координатами нових «цілей»

Активісти у Криму поширили листівки з координатами нових «цілей»

Укрінформ
Активісти у Криму після вибухів на півострові продовжують поширювати листівки з координатами «наступних цілей» - цього разу це координати будівель, де розміщуються окупаційні адміністрації Криму.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим.

«Кримські активісти в окупованому Джанкої після вибухів на півострові продовжують розклеювати листівки з координатами «наступних цілей»: цього разу поширювали координати будівель, де розміщуються окупаційні адміністрації Криму», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що окупанти до 29 серпня продовжили у Севастополі, а також Армянську, Джанкойському та Красноперекопському районах дію «жовтого рівня» терористичної загрози.

У різних частинах окупованого Кримського півострова, особливо в Ялті та Севастополі, мешканці продовжують фіксувати активність військових літаків, які, ймовірно, здійснюють пуски ракет по містах України, інформує Представництво.

Активність російської авіації пов’язана також з посиленою охороною незаконно зведеного кримського мосту, біля якого нещодавно помітили один із двох великих десантних кораблів рф проєкту 775, йдеться у повідомленні.

Читайте також: У храмах Севастополя за вказівкою окупантів розвісили «антитерористичні» листівки

Крім того, повідомляється, що термін закриття сімферопольського аеропорту для цивільної авіації продовжили - до 29 серпня.

Як повідомляв Укрінформ, аеропорт в окупованому Сімферополі припинив працювати вночі 24 лютого, о 03:45 – відтоді призупинення його роботи продовжують щотижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-