«Бавовна» у Криму налякала туристів: на вокзалі Сімферополя утворилися черги – ЗМІ

«Бавовна» у Криму налякала туристів: на вокзалі Сімферополя утворилися черги – ЗМІ

Відео
Укрінформ
На вокзалі Сімферополя в тимчасово окупованому Криму утворилися черги з охочих залишити півострів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє qirim.news.

«Після сьогоднішніх вибухів в окупованому Криму на вокзалі Сімферополя утворилися черги з охочих залишити острів», - йдеться у повідомленні.

Проте люди не можуть виїхати, оскільки окупаційна влада скоротила маршрут потягів, що прямували з росії. Місцевих та туристів відправляють на автобуси, інформує видання.

Як повідомляв Укрінформ, уранці 16 серпня в тимчасово окупованому Криму сталася пожежа на трансформаторній підстанції в місті Джанкой та детонація боєприпасів у селищі Майське Джанкойського району.

Читайте також: Кількість «ексцесів» на військових об'єктах росії у Криму буде зростати - Подоляк

За даними представниці Президента в Автономній Республіці Крим Таміли Ташевої, після вибухів у Джанкойському районі на виїзді з Кримського півострова в бік російської федерації утворилися величезні черги.

Також росЗМІ повідомили, що на території військової авіабази у селищі Гвардійське Сімферопольського району окупованого Криму сталося кілька вибухів.

Рух громадського опору "Жовта стрічка" закликає кримчан триматися на відстані від військових об'єктів росії і, за можливістю, евакуюватися. Кримські активісти в окупованому Джанкої розклеїли листівки з координатами «наступних цілей для ЗСУ», а в Сімферополі – листівки «Бережи життя – евакуюйся».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-