Замість «параду кораблів» росіяни проведуть у Криму молебні

Замість «параду кораблів» росіяни проведуть у Криму молебні

Укрінформ
У Севастополі окупанти скасували «традиційний парад кораблів» на «день флоту» 31 липня, замість цього агресор проведе у Криму молебні та мітинги.

Про це повідомляє у Фейсбуці Асоціація з реінтеграції Криму, передає Укрінформ.

«Системні невдачі російського Чорноморського флоту як ключового знаряддя масштабної агресії та понесені ним втрати змусили окупантів скасувати «традиційний парад кораблів» на «день флоту» 31 липня у Севастополі», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що замість традиційного мілітаристського шоу агресор збирається запропонувати на «день флоту» «перейменування» малого корабля «на честь» знищеного у Маріуполі заступника командувача флотом агресора Палія.

Крім того, окупанти оголосили про намір проводити у Криму на «день флоту» насамперед «молебні та мітинги», що є найкращою ілюстрацією реального стану справ «героїчних російських моряків» з урахуванням величезних втрат корабельного та особистого складу та очевидної для усього світу неспроможності росіян вести морські бойові дії у сучасних умовах, йдеться у повідомленні.

Читайте також: рф намагається пустити пором «Керч-Єйськ» та збільшує кількість авіації у Криму

Як повідомляв Укрінформ, українські захисники ліквідували заступника командувача чорноморського флоту російської федерації з військово-політичної роботи Андрія Палія.

17 липня ворог передислокував значну кількість кораблів із Севастополя до Новоросійська.

На російському крейсері "москва", який у квітні знищили українські військові, загинув син командира дивізії чорноморського флоту рф контрадмірала Олега Криворога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-