У Медіацентрі Україна–Укрінформ обговорили проблеми Криму та Чорноморсько-Азовського регіону

У Медіацентрі Україна–Укрінформ обговорили проблеми Криму та Чорноморсько-Азовського регіону

Укрінформ
У Медіацентрі Україна – Укрінформ відбулася експертна зустріч з журналістами на тему "Острів Крим": що відбувається та чи можлива деблокада Криму та Чорноморсько-Азовського регіону.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

На зустрічі були присутні постійний представник Президента України в Автономній Республіці Крима Таміла Ташева, експерт Центру оборонних стратегій Аліна Фролова, очільниця служби забезпечення діяльності Кримської платформи в структурі Представництва Президента України в АРК Марія Томак, голова Кримської правозахисної групи Ольга Скрипник, експерт з міжнародних енергетичних та безпекових відносин, президент Центру глобалістики "Стратегія ХХІ" Михайло Гончар, керівник Інституту стратегічних чорноморських досліджень, головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко, професор кафедри екології Національного університету “Києво-Могилянська академія” Євген Хлобистов, капітан 1-го рангу, експерт Центру оборонних стратегій Андрій Риженко.

Спікери обговорили з журналістами питання безпекової ситуації в Криму, Чорному та Азовському морях.

Розглядалися такі теми, як передумови окупації Криму, гуманітарний аспект проблем Криму, економічні наслідки блокади та шляхи деблокади Чорноморсько-Азовського регіону.

Читайте також: Енергоатом розраховує збільшити експорт електроенергії до Європи на 1 тисячу мегават

Медіацентр Україна – Укрінформ є партнерською мережею медійних майданчиків у Києві, Львові та Харкові. Був створений як громадська ініціатива фахівців у галузі комунікацій, за підтримки центральної і місцевої влади. Фокусом його діяльності є робота з іноземними журналістами, налагодження ефективної комунікації влади, бізнесу та громадського сектору, а також створення експертного середовища для напрацювання ефективних комунікаційних стратегій, що мають допомогти Україні перемогти у війні та відновитися після її завершення.

Фото: Руслан Канюка, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-