Ворог відпустив викрадене подружжя кримських татар на Херсонщині – Чубаров

Ворог відпустив викрадене подружжя кримських татар на Херсонщині – Чубаров

Укрінформ
Після максимального поширення інформації про обшук та викрадення в селищі Новоолексіївка на Херсонщині Мамеда Мусаєва та його дружини Тетяни Базирової, російські загарбники відпустили їх.

Про це в Фейсбуці повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передає Укрінформ.

“Дякуємо всім, хто сприяв максимальному розширенню інформації про ранковий обшук у будинку мешканців селища Новоолексіївки Мамеда Мусаєва та його дружини Тетяни Базирової, після якого російські карателі їх незаконно утримували у підвалі колишнього профтехучилища № 17 м. Генічеська… Надійшла інформація, що Мамед Мусаєв та Тетяна Базірова звільнені”, - повідомив Чубаров.

Читайте також: На Херсонщині загарбники викрали двох братів, понад три тижні - жодної інформації

Голова Меджлісу звернувся до громадян України із закликом ніколи не падати духом.

“Ніколи не падайте духом. Якщо ви стали очевидцем злочину, скоєного російськими окупантами або ж самі є потерпілим від протиправних дій російських карателів, якнайшвидше оприлюднюйте те, що сталося”, - наголосив він.

За словами Чубарова, на сьогодні це чи не єдиний спосіб врятувати життя і здоров'я людини, яка потрапила в заручники до російських агресорів.

Читайте також: росіяни не вивчили історію: кримські татари завжди повертаються додому – Сеітаблаєв

Як повідомляв Укрінформ, подружжя було викрадено напередодні, 27 травня, у селищі Новоолексіївка. Їх помістили у сумнозвісне профтехучилище № 17 у Генічеську, де влаштовані камери для тортур.

На Херсонщині загарбники продовжують викрадати мирних жителів, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО, фермери, вчителі та прості люди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-