Політв'язень Джелялов із кримського СІЗО висловив підтримку захисникам України

Політв'язень Джелялов із кримського СІЗО висловив підтримку захисникам України

Укрінформ
Перший заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелялов, заарештований окупантами за ”тероризм” та утримуваний у СІЗО м. Сімферополя, звернувся до захисників України.

Лист політв'язня опублікував у Фейсбуці адвокат Микола Полозов, передає Укрінформ.

“Шановні воїни України! Брати та сестри добровольці! Любі українці! Вже місяц ви мужньо захищаєте нашу рідну землю від прямої агресії Росії. Вже місяць зухвалий ворог не може зламати вашої волі, вашої сіли, вашої рішучості. Українці різної крові, різної віри об’єдналися перед ворожою навалою. Я, як і всі українські патріоти в застінках Кремля, пишаюся вами, молюся за вас, за нашу перемогу”, - написав Джелялов.

Політв'язень побажав українцям “твердо стояти на рідній землі”.

“Нехай ваші ноги твердо стоять на рідної землі, а руки міцно тримають зброю. Нехай Бог та душі загиблих громадян України захищають вас, ваших рідних та друзів”, - йдеться в зверенні.

Автор листа висловив підтримку діям керівництва України, особисто Президента Володимира Зеленського, щодо захисту держави, а також подяку міжнародній спільноті, країнам-друзям, людям доброї волі за допомогу Україні під час війни.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-