У Криму хочуть «націоналізувати» нерухомість незгодних з війною рф в Україні

У Криму хочуть «націоналізувати» нерухомість незгодних з війною рф в Україні

Укрінформ
Окупаційна влада Криму вирішила "націоналізувати" кримську нерухомість українців, які підтримують Україну у війні з рф.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на “Крим.Реалії”.

"Стосовно тих, хто веде таку роботу - вважаємо, що нині це зрада відкритим текстом ... Звичайно, 100% такі рішення приймемо, з колегами з ФСБ ми всю ситуацію вивіряємо по всіх персонажах", - цитує "Крим.Реалії" так званого "главу" Криму Сергія Аксьонова.

Стосовно потенційних об'єктів, "які виявлені, ми обмеження запровадили, і вони нікуди від нас уже не підуть", заявив Аксьонов.

Він додав, що всі рішення "будуть прийняті найближчим часом", не уточнивши прізвища українців, нерухомість яких буде "націоналізована".

Так званий "голова" окупаційного парламенту в Криму Володимир Константинов повідомив, що "націоналізація" стосуватиметься, зокрема, власників кримських готелів. Він також не уточнив прізвища бізнесменів і назви готелів.

Як повідомлялося, президент російської федерації володимир путін планує заблокувати виїзд росіян з тимчасово окупованого Криму. Зокрема, силами росгвардії буде заблоковано рух Кримським мостом у бік рф. Також окупаційна влада обмежить рух через поромну переправу та авіасполучення півострова з рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-