Біля Криму проходять тактико-спеціальні навчання МВС, присутній Президент

Біля Криму проходять тактико-спеціальні навчання МВС, присутній Президент

Фото
Укрінформ
На Херсонщині, поблизу адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом, розпочалися тактико-спеціальні навчання МВС, за демонстрацію дій підрозділів на місці спостерігає Президент Володимир Зеленський.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Тактико-спеціальні навчання відбуваються водночас на території селищ Каланчак та Новоолексіївка, об'єктах, що перебувають у критичній близькості до адмінмежі з ТОТ АР Крим.

Зокрема, відповідно до легенди навчань, правоохоронці відпрацьовують реагування на факти незаконного перетину пунктів пропуску, спробу знищення дамби, яка блокує постачання води у Крим, звільнення захоплених адмінбудівель, ліквідацію збройних груп.

До навчань залучено понад тисячу правоохоронців (співробітники Нацполіції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, військовослужбовці Нацгвардії, курсанти), спецтехніка, зокрема, гелікоптерна група.

За навчаннями спостерігають понад 50 іноземних та українських журналістів.

Читайте також: Бойові медики пройшли навчання з евакуації поранених у зоні ООС

Як повідомляв Укрінформ, 12 лютого, біля адмінмежі з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим відбудуться тактико-спеціальні навчання за участю підрозділів системи МВС, а також підсумковий брифінг для представників медіа за результатами їх проведення.

Читайте також: Навчання «Заметіль-2022» триватимуть місяць на полігонах по всій території України

Як повідомлялося, планується, що демонстрацію дій підрозділів МВС і відпрацювання заходів зі звільнення адміністративних будівель на Херсонщині перегляне Президент Володимир Зеленський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-