Розвідники поблизу адмінмежі з Кримом відпрацьовують ближній бій

Розвідники поблизу адмінмежі з Кримом відпрацьовують ближній бій

Фото
Укрінформ
Українські військові-розвідники, які виконують бойові завдання неподалік адміністративної межі з тимчасово окупованою територією АР Крим, тренуються давати відсіч ворогу на близькій відстані.

Про це в Фейсбуці повідомляє командування Об’єднаних сил ЗСУ, передає Укрінформ.

«Після висування на рубіж відкриття вогню бійці пересуваються на полі бою різними способами, взаємно прикриваючи один одного. Такий метод дає можливість вести прицільний вогонь з різних положень і водночас вести розвідку противника та місцевості», - зазначає офіцер угруповання військ підполковник Кирило Холявко.

За його словами, розвідники відпрацювали такий елемент ближнього бою, як наліт.

"Наліт - це спосіб ведення розвідки з метою раптового нападу на об'єкт з метою захоплення документів і зразків озброєння. Кожен розвідник, який входить до складу бойової групи має бути навчений подібних прийомів ведення розвідки", - наголосив підполковник Холявко.

Як повідомляв Укрінформ, 15 грудня 2021 року на південному напрямку відбулись тренування протитанкових артилерійських та інженерних підрозділів, що несуть бойову службу на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-