РНБО планує санкції проти російських та іноземних компаній за будівництво Керченського мосту

РНБО планує санкції проти російських та іноземних компаній за будівництво Керченського мосту

Укрінформ
Рада національної безпеки та оборони обговорила питання застосування санкцій до російських та іноземних компаній за будівництво Керченського мосту, а також стосовно осіб, які порушують права українців у Криму.

Про це сказав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов під час брифінгу за результатами засідання РНБО, передає кореспондент Укрінформу.

"Наступне питання (порушене на РНБО - ред.)... про застосування обмежувальних та інших заходів, санкцій, стосовно тих людей, які на території окупованого Криму здійснюють, на наш погляд, неправочинне судочинство відносно громадян нашої країни, до компаній не лише російських, але і іноземних, які безпосередньо брали участь у будівництві Керченського мосту", - сказав Данілов.

Крім того, Данілов додав, що РНБО уточнило дані щодо застосування санкцій до жінок, які змінили прізвище, відповідно їхні прізвища у раніше ухвалених рішеннях щодо таких санкцій теж змінили.

Як повідомляв Укрінформ, уряд вніс на розгляд РНБО пакет санкцій щодо 24 юридичних та 6 фізичних осіб, які причетні до незаконного спорудження Керченського мосту, організації сполучення тимчасово окупованого Криму з територією РФ та незаконного перепланування парків і об’єктів культурної спадщини у Севастополі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-