У Феодосії після обшуку окупанти затримали 23-річного кримського татарина

У Феодосії після обшуку окупанти затримали 23-річного кримського татарина

Укрінформ
В окупованому Криму у Феодосії силовики після обшуку затримали 23-річного кримського татарина Куртумера Чалгозова.

Про це повідомляє у Фейсбуці "Кримська солідарність", передає Укрінформ.

«У селищі міського типу Приморське, яке входить до міського округу Феодосії та знаходиться на сході Криму, силовики затримали 23-річного кримського татарина Куртумера Чалгозова. Обшук розпочався о 5.15 ранку і тривав близько 3-х годин. У затриманого вилучили мобільний телефон Samsung», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на момент обшуку в будинку перебували всі члени родини Чалгозових – батько, мати, сам затриманий та дві його молодші сестри, одній з яких 7 років.

Як розповіла мати затриманого Селіме Чалгозова, силовики, які розбудили сім'ю гучним стуком, спочатку зачитали прізвище, а потім поцікавилися у Куртумера, чи він його знає. Після цього заявили, що проводитимуть обшук.

За словами жінки, під час обшуку всі речі в будинку перевернули, шукали наркотики, заборонену літературу, зброю, колюче-ріжучі предмети.

Як повідомила Чалгозова, люди, які проводили обшук, були у формі "ОМОНу", в масках. Також серед них була одна людина без маски, яка продемонструвала посвідчення оперуповноваженого.

Після завершення обшуку, Куртумера забрали, не пояснивши, на якій підставі його затримують.

Батьки вже звернулися до поліції із заявою про викрадення, зазначивши, що через 5 годин після затримання їхнього сина їм не повідомили, де фактично він перебуває, і які дії з ним проводять.

За даними «Кримської солідарності», Куртумер Чалгозов працює у пекарні, захоплюється спортом джіу-джитсу, періодично виїжджає на змагання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-