Рідним кримських політв'язнів передали комп'ютерну техніку

Рідним кримських політв'язнів передали комп'ютерну техніку

Фото
Укрінформ
У Києві 12 грудня у приміщенні організації «Кримський дім» відбулася передача комп'ютерного обладнання рідним полонених, які зникли безвісти та політв'язнів, які утримуються в Росії та окупованому Криму.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на "Крим.Реалії".

Передача техніки відбулася у рамках проекту «Підтримка у сфері професійної активізації та розвитку організацій самодопомоги під час кризи COVID-19 для людей, які постраждали під час незаконного ув'язнення під час збройного конфлікту з Росією – українських військовополонених, політв'язнів та їхніх сімей». Проект фінансується у рамках польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Комп'ютерну техніку вручала дружина посла Республіки Польща в Україні Моніка Капа-Цихоцька.

«Я дуже рада, що моя країна допомагає та бере участь у документації того, що відбувається у зв'язку з російською окупацією. Ми раді допомогти вам проявити себе та боротися. Ми пам'ятатимемо про те, що відбувається у Криму», – сказала Капа-Цихоцька.

Рідним кримських політв'язнів передали комп'ютерну техніку / Фото: Олена Худякова, Укрінформ

Як повідомлялося, у центрі Києва 12 грудня відбулася акція солідарності «Свободу політв'язням», присвячена міжнародному Дню захисту прав людини.

Раніше Президент України Володимир Зеленський повідомляв, що у Кремлі «гальмують» процес звільнення українських політв'язнів, зокрема кримчан, із російського ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-