Декларація Кримської платформи відкрита для приєднання інших держав – Зеленський

Декларація Кримської платформи відкрита для приєднання інших держав – Зеленський

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що декларація саміту Кримської платформи відкрита для приєднання інших країн та міжнародних організацій.

Про це він сказав на установчому саміті Кримської платформи, що проходить в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У кожній країні буде визначено відповідального високопосадовця для подальшої співпраці із новоствореним офісом Кримської платформи. Хочу наголосити: декларація відкрита до приєднання інших держав, інших міжнародних організацій, і я впевнений - дуже багато з них приєднаються вже незабаром”, - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський: У декларації, яка засуджує окупацію Криму, буде рядок для підпису Росії

На його думку, найголовніший здобуток саміту в тому, що він відбувся “попри всі палки в колеса, зусилля, скажімо так, третіх сторін”.

“Інноваційний саміт Кримської платформи - це вже не слова, не анонси, це реальний майданчик, який почав роботу”, - наголосив Президент.

Читайте також: США хочуть змусити Росію відповісти за агресію проти України – представниця Байдена

Як повідомлялося, 23 серпня в Києві відбувається установчий саміт Кримської платформи - нового консультативного та координаційного формату, ініційованого Україною з метою підвищення ефективності міжнародного реагування на тимчасову окупацію Криму, посилення міжнародного тиску на Росію та досягнення головної мети - деокупації Криму й повернення його Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-