Фільм «Додому» можна подивитися онлайн в окупованому Криму

Фільм «Додому» можна подивитися онлайн в окупованому Криму

Укрінформ
Онлайн-кінотеатр SWEET.TV розпочинає безкоштовний показ фільму «Додому» режисера Нарімана Алієва в тимчасово окупованому Криму.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Міністерство закордонних справ України.

"Стрічка буде доступна для всіх мешканців півострова після реєстрації на сервісі з 20 серпня до 20 вересня 2021 року", - ідеться у повідомленні.

Фільм показує нові реалії життя кримських татар після окупації Криму, через історію однієї родини він розкриває трагедію кримськотатарського народу та розказує про реалії сьогодення.

"Підтримуємо цю ініціативу, покликану нагадати мешканцям Криму, що Україна чекає їх повернення додому", - наголосили в МЗС.

Читайте також: У кінотеатрах до Дня Незалежності покажуть фільм, «зібраний» із відеозаписів українських бійців

Як повідомлялось, "Додому" - драматичний фільм 2019 року, повнометражний режисерський дебют Алієва з Ахтемом Сеітаблаєвим у головній ролі. Світова прем'єра стрічки відбулася 22 травня 2019 року на 72-му Каннському міжнародному кінофестивалі, де брала участь у конкурсній програмі "Особливий погляд".

19 серпня в українських кінотеатрах стартував проєкт "Нове українське кіно". На великих екранах продемонструють добірку фестивальних хітів і фільмів-подій, створених у незалежній Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-