Під час Кримської платформи Зеленський підпише низку законів

Під час Кримської платформи Зеленський підпише низку законів

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський має намір на саміті Кримської платформи підписати низку законів щодо Криму.

Про це він повідомив в інтерв’ю кримським журналістам, яке опублікувало інтернет-видання “Українська правда”, повідомляє Укрінформ.

Коментуючи репліку журналістів, що закон про скасування вільної економічної зони "Крим" досі ним не підписаний, Зеленський сказав: “Я все підписую, що мені приносять. Скажу вам чесно, багато з цих законів я планую підписати саме під час Кримської платформи. Моя ідея була в залученні інших лідерів до справ Криму. Про корінні народи ми підписали закон, не чекаючи події”.

Читайте також: Кримська платформа спрямована на те, щоб світ трохи прокинувся — Чубаров

Президент додав, що “усе буде підписано, і все підписується”.

Як повідомляв Укрінформ, відкриття саміту Кримської платформи відбудеться в Києві 23 серпня.

Кримська платформа - новий консультативний та координаційний формат, ініційований Україною з метою підвищення ефективності міжнародного реагування на окупацію Криму, відповіді безпековим викликам, посилення міжнародного тиску на Росію, запобігання подальшим порушенням прав людини та захисту жертв окупаційного режиму, а також досягнення головної мети - деокупації Криму та повернення його Україні.

Читайте також: Сайт Кримської платформи «заговорив» англійською та кримськотатарською мовами

Опубліковане в четвер інтерв’ю Президента Володимира Зеленського є частиною мультимедійного проєкту "Як ми будемо повертати Крим" Лабораторії журналістики суспільного інтересу та НВ, який об’єднав кримських журналістів, редакторів різних медіа, правозахисників та громадських діячів у "Кримську редакцію" для пошуку інструментів та рішень для деокупації півострова.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-