Трьох із п'яти затриманих сьогодні кримських татар узяли під варту

Трьох із п'яти затриманих сьогодні кримських татар узяли під варту

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму так звані "суди" обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для трьох із п'яти кримських татар, затриманих 17 серпня.

Про це у Фейсбуці повідомляє "Кримська солідарність", передає Укрінформ.

Повідомляється, що Київський районний "суд" Сімферополя обрав Раїфу Февзієву запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 12 жовтня.

Ленінський районний "суд" Севастополя обрав Рустему Таїрову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 11 жовтня, а Джеббару Бекірову - до 10 жовтня.

Затриманий активіст Джеббар Бекіров попередньо обвинувачується: в "організації діяльності організації, яка відповідно до законодавства РФ визнана терористичною", а Заур Абдуллаєв, Рустем Таїров і Рустем Мурасов - в "участі в діяльності організації, яка відповідно до законодавства РФ визнана терористичною".

Читайте також: Зеленський закликає світ відреагувати на обшуки і затримання в окупованому Криму

Як повідомлялося, 17 серпня з 4-ї години ранку в Криму проходили нові масові обшуки в будинках кримських татар у Сімферопольському й Бахчисарайському районах, а також у Балаклавському і Нахімовському районах Севастополя. Після обшуків були затримані Рустем Мурасов, Рустем Таїров, Джеббар Бекіров, Заур Абдуллаєв та імам Раїф Февзієв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-