Делегацію США на саміті Кримської платформи очолять члени уряду - Кент

Делегацію США на саміті Кримської платформи очолять члени уряду - Кент

Укрінформ
Делегацію США на саміті Кримської платформи очолять члени уряду. 

Як передає Укрінформ, про це сказав заступник помічника держсекретаря з питань Європи та Євразії Джордж Кент, який очолив місію США в Україні на період відпустки тимчасово повіреної Крістін Квін, в інтерв'ю Суспільному.

"Склад делегації визначається Білим домом, і ми публічно ще не оголошували, хто очолить делегацію, але це члени уряду. Ми повідомили український уряд, хто саме це буде, але я не буду називати конкретні імена, доки склад не буде офіційно оголошено", - сказав Кент.

Як повідомлялося, Кримська платформа - новий консультативний та координаційний формат, ініційований Україною з метою підвищення ефективності міжнародного реагування на окупацію Криму, відповіді зростаючим безпековим викликам, посилення міжнародного тиску на Росію, запобігання подальшим порушенням прав людини та захисту жертв окупаційного режиму, а також досягнення головної мети - деокупації Криму та повернення його Україні.

Читайте також: Кент обговорив окупацію півострова з представниками кримських татар

Діяльність "Кримської платформи" має розпочатися на саміті 23 серпня, на який запрошено дипломатів і лідерів іноземних держав.

Фото: Chip Somodevilla/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-