В окупованому Криму смерч пошкодив будинки мешканців Кіровського району

В окупованому Криму смерч пошкодив будинки мешканців Кіровського району

Укрінформ
В окупованому Криму в Кіровському районі, що раніше постраждав від повені, смерч пошкодив житлові будинки та господарські споруди.

Про це Укрінформ повідомляє з посиланням на Крим.Реалії.

«У селі Ізюмівка Кіровського району Криму смерч пошкодив шість будинків і шість госпбудівель», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вітер і дощ під час смерчу пошкодили електропостачання і повалили дерева на території населеного пункту.

Читайте також: Аварія залишила без води тисячі жителів окупованої Алушти

Раніше Кіровський район в окупованому Криму разом з Ялтою і Керчю постраждав через зливи і повені.

За даними "Крим.Реалії", окупаційна влада заявила, що в Кіровському районі потребують ремонту 32 вулиці протяжністю 30 кілометрів. Вартість робіт оцінюється у 100 млн рублів (37,8 млн грн).

Читайте також: Денісова закликала РФ пустити моніторингові місії в затоплений Крим

Як повідомлялося, в Ялті після повені ремонту підлягають 109 вулиць протяжністю 120 кілометрів. У Керчі ремонту потребують 28 вулиць протяжністю 17 кілометрів, у Ленінському районі - 8 вулиць протяжністю 37 км. Крім того, через повінь «потекла» побудована окупантами траса «Таврида».

Окупаційна влада Криму заявляла, що, за попередніми даними, безпосередній збиток, завданий через надзвичайну ситуацію на півострові, яку спричинили рясні опади та підтоплення територій (без Севастополя), становить близько 12,5 млрд рублів (4,7 млрд грн).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-