Ялту знову затопили дощі – вулиці перетворилися на річки

Ялту знову затопили дощі – вулиці перетворилися на річки

Відео
Укрінформ
У першій половині суботи Ялту знову заливає. Багато вулиць перетворилися на річки.

Як повідомляє Крим.Реалії з посиланням на главу російської адміністрації міста Яніну Павленко, окупаційна влада збирає штаб для прийняття рішення щодо виходу з ситуації, що склалася.

«Прошу перекличку зараз по селищах, Алупка, усі куточки Ялти, будь ласка, відгукніться, як у вас зараз ситуація. Ми зараз збираємо штаб, щоб посилити ті тонкі місця, де у нас ще можливе підтоплення, пов'язане з посиленням дощів і злив, і приймаємо рішення, щоб не допустити підтоплення будинків», - йдеться у відеозверненні Павленко.

Читайте також: Аварія залишила без води тисячі жителів окупованої Алушти

Судячи з відео у соцмережах, деякі дороги Ялти знову перетворилися на річки - води приблизно до середини колеса легкових автомобілів, на одній з вулиць потік зніс екскаватор, на в'їздах у місто утворилися затори. Очевидці повідомляють, що річки виходять з берегів і вже є заново підтоплені будинки. Жителі обурюються, що русла досі не вичищені, зазначає Інтерфакс.

Раніше повідомлялося, що станом на 26 червня у Ялті залишаються підтопленими чотири приватні житлові будинки та 10 підвальних приміщень багатоквартирних житлових будинків.

Читайте також: Дощі змили у море в Ялті нелегальні сміттєзвалища

У Ялті і східному Криму продовжують боротися з наслідками стихії, яка налетіла на півострів минулого тижня.

Фото: Крим.Реалії 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-