Окупація Криму: підозри повідомили ще двом учасникам штурму штабу ВМС України

Окупація Криму: підозри повідомили ще двом учасникам штурму штабу ВМС України

Укрінформ
Прокуратурою повідомлено про підозру ще двом учасникам незаконного збройного формування «Добровольча народна дружина «Рубіж», які брали участь в облозі та захопленні Штабу Військово-Морських Сил України у Севастополі.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури АР Крим.

«Прокуратура автономії спільно з ГУНП в АР Крим та м. Севастополя повідомили про підозру двом учасникам незаконного збройного формування «Добровольча народна дружина «Рубіж» за ч. 2 ст. 260 КК України (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності)», - йдеться у повідомленні.

Санкція інкримінованої статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Читайте також: Учасникам "Самооборони Севастополя", які штурмували Штаб ВМС, повідомили про підозру

Слідством встановлено, що громадяни України, будучи учасниками незаконного збройного формування «Добровольча народна дружина «Рубіж», серед іншого, 19-20 березня 2014 року брали участь в облозі та захопленні Штабу Військово-Морських Сил України у Севастополі.

На даний час підозрюваних оголошено в розшук, вживаються заходи для встановлення їх місцеперебування.

Як повідомлялося, у квітня 2020 року прокуратурою повідомлено про підозру п’ятьом учасникам незаконного збройного формування «Рубіж», які брали участь в облозі та захопленні Штабу Військово-Морських Сил України у м. Севастополі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-