КПВВ на адмінкордоні з окупованим Кримом зупиняють роботу до 3 квітня

КПВВ на адмінкордоні з окупованим Кримом зупиняють роботу до 3 квітня

Укрінформ
Роботу контрольних пунктів в‘їзду на тимчасово окуповану територію територію АР Крим та м. Севастополя та виїзду з неї тимчасово припиняють до 3 квітня.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та ВПО у Facebook.

"До 3 квітня 2020 року тимчасово припиняється робота контрольних пунктів в‘їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим та м. Севастополя та виїзду з неї, крім пропуску громадян України та членів їхніх сімей, осіб з метою забезпечення захисту національних інтересів або у зв‘язку з виконанням міжнародних зобов‘язань, а також представників дипломатичних установ та гуманітарних місій, що виїжджають з ТОТ АР Крим і м. Севастополя, а також їх транспортних засобів, вантажів та іншого майна", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Уряд готовий запровадити надзвичайний стан у разі потреби – Шмигаль

Крім того, в‘їзд та виїзд інших категорій іноземців та осіб без громадянства здійснюється за погодженням з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій разом з Адміністрацією Державної прикордонної служби.

Як зазначається, тимчасове закриття КПВВ "не тільки зменшить потік можливо інфікованих громадян України через КПВВ, але й дозволить їх захистити".

"У першу чергу – літніх людей, адже згідно із медичною статистикою для них коронавірус є найбільш небезпечним", - відмітили у міністерстві.

Українців закликали враховувати цю інформацію під час планування своїх поїздок та "дбати про своє здоров‘я та здоров‘я близьких".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-