На адмінмежі з Кримом перевірили температуру у понад 11 тисяч осіб

На адмінмежі з Кримом перевірили температуру у понад 11 тисяч осіб

Укрінформ
Прикордонники Херсонського загону за тиждень для виявлення ознак захворювання на коронавірус перевірили температуру в 11 тис. 277 громадян на держкордоні України та на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом.

Про це повідомляє у Facebook пресслужба загону.

"Військовослужбовці Херсонського загону під час здійснення пропускних операцій, починаючи з 26 лютого 2020 року, провели температурний скринінг у 11277 громадян", - йдеться у повідомленні.

Протягом минулої доби прикордонники Херсонського загону здійснили температурний скринінг у 2825 громадян, які прямували на материкову частину України в пунктах пропуску через державний кордон та в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на адмінмежі з ТОТ АР Крим.

Інформують, що в подорожуючих, які підлягали перевірці, не виявили підвищеної температури та ознак захворювання на коронавірус.

Читайте також: У Києві проводять інформкампанію проти поширення коронавірусу

Як повідомляв Укрінформ, кількість інфікованих коронавірусом Covid-19 у світі сягнула 90 тис. 936, померло 3117 осіб.

В Україні для запобігання занесенню коронавірусу запроваджено температурний скринінг всіх громадян, які прибувають на територію країни. Жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19 на території України не зафіксовано.

Водночас у Всесвітній організації охорони здоров'я (ВООЗ) зазначили, що метод вимірювання температури людини при в'їзді до країни задля запобігання коронавірусу має сумнівну ефективність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-