Запуск залізничного сполучення з Кримом підтверджує слушність санкцій проти Росії - МЗС Польщі

Запуск залізничного сполучення з Кримом підтверджує слушність санкцій проти Росії - МЗС Польщі

Укрінформ
Відкриття незаконного залізничного сполучення між РФ та окупованим Кримським півостровом є черговим порушенням територіальної цілісності України і підтверджує слушність накладених на Росію санкцій.

Про це МЗС Польщі поінформувало у Twitter.

“Відкриття незаконного залізничного сполучення між Росією та незаконно анексованим Кримом є черговим порушенням територіальної цілісності і суверенітету України. Москва своїми діями підтверджує слушність накладених на неї санкцій і необхідність продовження такої політики”, - йдеться в заяві польського зовнішньополітичного відомства.

Як повідомлялося, 23 грудня президент РФ Володимир Путін запустив рух поїздів незаконно спорудженим мостом через Керченську протоку.

Читайте також: Проїзд російського потяга "кримським мостом": прокуратура АРК відкрила справу

Представництво Президента України в Криму у зв'язку з цим наголосило на протиправності залізничного сполучення Росії з анексованим півостровом та нагадало, що будь-який в’їзд чи виїзд до/з тимчасово окупованого Криму має відбуватися лише за погодженням з українською стороною через КПВВ.

Фото з сайту znaj.ua.

Прокуратура Автономної Республіки Крим зареєструвала кримінальне провадження за фактом незаконного перетину пасажирським потягом РФ державного кордону України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-