До питання Криму на саміті не дійшли - Президент

До питання Криму на саміті не дійшли - Президент

Укрінформ
Президент України планував на зустрічі лідерів “нормандського формату” порушити питання анексованого Росією Криму, проте до детального його обговорення не дійшли.

Про це Володимир Зеленський розповів під час спілкування з українськими журналістами, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Чесно кажучи, я готувався предметно і дуже хотів обговорювати це питання. Я не буду брехати, тому що на першому ж питанні про розведення - у мене своя позиція - ми дуже довго витратили. 30-40 хвилин ми витратили часу на одне питання, потім обмін - він пішов легше... До Криму детально ми не дійшли", - зазначив Зеленський, але додав, що у своїй вступній  промові про Крим говорив.

Водночас Президент нагадав, що за чотири місяці має відбутися наступний “нормандський саміт” і пообіцяв порушити там питання анексованого Криму.

Читайте також: Зеленський: У нас із Путіним різні погляди на відновлення контролю над кордоном

Як повідомляв Укрінформ, під час спільної з іншими лідерами "нормандської четвірки" пресконференції у Парижі Володимир Зеленський заявив про неможливість федералізації України, а також поступок територіями, у тому числі Кримом чи Донбасом.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-