Криклій приїхав перевірити, як будують КПВВ

Криклій приїхав перевірити, як будують КПВВ "Чонгар"

Фото, відео
Укрінформ
Міністр інфраструктури України Владислав Криклій, голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов та голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв прибули на КПВВ "Чонгар" на адмінмежі з АР Крим для інспектування ходу будівництва режимної та сервісної зон.
Про це з місця події повідомляє кореспондент Укрінформу.

Вони ознайомилися з ходом будівництва, а потім у закритому режимі розпочали нараду з питань облаштування тимчасових КПВВ для автомобільного сполучення "Каланчак" та "Чонгар", зокрема, зон сервісного обслуговування перед ними.

Як раніше повідомляв Укрінформ, під час представлення голови Херсонської ОДА на КПВВ "Чонгар" 13 липня Президент України Володимир Зеленський наголосив, що реалізувати другий завершальний етап проєкту – створення сервісних центрів з автовокзалами та центрами надання адміністративних послуг на КПВВ “Чонгар” і “Каланчак” необхідно до 20 грудня. Якщо цього не станеться - голова ОДА “залишиться в минулому”.

Завершення першого етапу облаштування КПВВ (створення режимних зон) планується до 15 листопада.

Уряд 19 вересня на своєму засіданні підтримав пропозицію міністра інфраструктури Владислава Криклія і схвалив рішення про передачу функцій замовника з будівництва КПВВ від УДП "Укрінтеравтосервіс" до Укрзалізниці. Наразі на Херсонщині на адмінмежі з Автономною Республікою Крим триває будівництво нових КПВВ «Чонгар» і «Каланчак».

Фото: Ірина Староселець

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-